Tilbage til forsiden

Åbningstider
Søndag til Torsdag 17:00 -22:00
Fredag til Lørdag 17:00 - 24:00

Om China Wok House   |   Buffet  |   A la Carte  |   Selskab  |   Mad ud af huset  |   Kontakt
Velkommen til den ældste kinesiske restaurant i Odenses hjerte,
China Wok House, siden 1972.

Den kinesiske tradition har altid haft en dominerende plads i det asiatiske hjerte, især hvad det kinesiske køkken angår.

Madlavningsstilen er så bredt og spændende, at man går fra den en oplevelse til den anden overraskelse alt efter hvilket lokale køkken man besøger.

Herfra vælger vi at repræsentere vores køkken efter den Kantonesiske madlavningsstil (Guangdong-provinsen), hvor vi benytter stegning-, dampning- og friturestegnings-metoder til at tilberede retterne. Det giver vores gæster en ny smagsoplevelse med en speciel konsistens fra det Guangdong-området.

Hos os finder De både de klassiske kinesiske a la carte med den milde og søde smage til de stærke og krydrede retter og ikke mindst har vi også et “2 i en Tag-selv-buffet”.

Det menes med at vores gæster har fri adgang til den kolde wok-buffet, hvor vores kok vil stå parat ved wok-stegpanderne og tilberede deres egen wok-blanding fra vores kvalitets råvarer med både råt kød samt friske grøntsager.

Ligeledes er der fri adgang til vores varme buffet, hvor De kan finde forskellige spændende varme retter som f.eks. stegte nudler og ris, grønne musling i ingefærsovs, andesteg, hjemmerullet forårsruller, indbagte kyllingefilet og mange flere specialiteter.

Vi tilbyder også, at restauranten kan sammensætte en festlige menu efter Deres behov og vi kan have op til 90 siddende gæster.

Vi har også Diner Transportable på hele Fyn.

De er velkommen til at ringe og få en uforpligtende samtale. Vores personale vil altid være behjælpelig med Deres spørgemål.
Åbent alle dage fra kl. 17.00 - kl. 22.00 ( fredag og lørdag lukker kl. 23.00)
Bordbestilling kan fortages på 6612 98 88 eller 27 79 39 79


China Wok House  -  Vestergade 1, 1 sal  -  5000 Odense C  -  Tlf. 66 12 98 88  - mail@chinawok.dk  -  2012 © HR-Design